Tropische ijsbergsalade

Tropische ijsbergsalade

Tropische ijsbergsalade

Aantal personen: 6

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 halve perziken (blik 830 gr)
3 bosuitjes
2 stengels bleekselderij
1 krop ijsbergsla
1 blikje ananasstukjes (227 gr)
4 eetlepels mayonaise
1 eetlepel ketjap manis
zout, peper
2 eetlepels seroendeng

Bereiden



Snijd de perziken in blokjes en de bosuitjes in ringetjes.
Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in reepjes.
Snijd de krop ijsbergsla in vieren en vervolgens in reepjes.
Giet 4 eetlepels ananassap in een schaal.
Laat de ananasstukjes in een zeef uitlekken.
Roer de mayonaise en de ketjap door het sap.
Breng de dressing op smaak met peper en zout.
Schep de ijsbergsla met de bleekselderij, de bosui, de perzik en de ananas
door de dressing en strooi de seroendeng erover.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus